ZANDVOORT – In deze uitzending voelden we de directeur van het Wim Gertenbach College, Fred van Zanten aan de tand over het digitaal onderwijs, hoe gaat dat nu en wat zijn de voordelen én zijn er ook nadelen?

Daarna was het de beurt aan Sjaak Balkenende van de Zandvoortse Bruna over de top van de best verkochte boeken uit 2020 en hoe men die nu kan kopen in Corona-tijd. De laatste persoon die Irene de Jager in het eerste uur mocht interviewen, is Maurice Natte, eigenaar van Master of Growth en het onderwerp was of een gezamenlijke webshop voor ondernemend Zandvoort een goed idee was. Na het nieuws en de reclame en andere mededelingen ving het tweede uur aan. Wethouder de heer Raymond van Haeften sprak over de voorbereidingen voor de Formule 1 in september dit jaar, hij blikte terug op het afgelopen jaar en er is een nieuwe Stichting Side Events. In de rubriek “Hoe is het nu met…” was het de beurt aan Leo Sanders, oud directeur van de Muziekschool New Wave en Patrick Berg van De Zeemeermin legde haarfijn uit wat nu precies schoonwandelen is.
De presentatie werd, zoals eerder vermeldt, gedaan door Irene de Jager en de techniek en muziekkeuze was in handen van Cor Draijer en Gert van Kuijk deed de redactie.

  1. Digitaal onderwijs, hoe gaat dat en wat zijn de voordelen én nadelen? GMZ-2021-01-16-01 – Gast: Fred van Zanten, directeur van het Gertenbach College 13:21
  2. De top van de best verkochte boeken uit 2020 en hoe kan men die nu kopen? GMZ-2021-01-16-02 – Gast: Sjaak Balkenende van de Bruna 12:15
  3. Een gezamenlijke webshop voor ondernemend Zandvoort. Werkt dat of werkt dat juist niet? GMZ-2021-01-16-03 – Gast: Maurice Natte, eigenaar van Master of Growth 8:30
  4. Over de voorbereidingen voor de Formule 1 in september dit jaar GMZ-2021-01-16-04 – Gast: Wethouder de heer Raymond van Haeften 17:17
  5. In de rubriek: Hoe is het nu met… GMZ-2021-01-16-05 – Gast: Leo Sanders, oud directeur van de Muziekschool 13:21
  6. Schoonwandelen, wat is dat? GMZ-2021-01-16-06 – Gast: Patrick Berg 9:08
Deel dit bericht!