ZANDVOORT – In deze uitzending kwam de General Manager Center Parcs Zandvoort, Alexander Peulen, vertellen wie hij is en wat er precies gaat gebeuren als het voormalige in 1989 geopende Vendorado Zandvoort gerenoveerd gaat worden. Voor de liefhebbers, er is een leuke foto-serie van de bouw van het Vendorado-park te vinden op de Facebook-pagina Nostalgisch Zandvoort. De foto’s zijn van Mijndert Roosendaal.

Daarna was het de beurt aan Lana Lemmens, directeur City Marketing cq Zandvoort Marketing om een mening te geven over een Zandvoorts platform voor Zandvoortse webshops, zoals is Oss al enige tijd succesvol is. Als laatste in het 1e uur kwam de fractie-voorzitter van de PVV, Marco Deen aan het woord over enige vraagtekens over een onderwerp wat recentelijk werd besproken in een commissie-vergadering. Is het nu wél of niet een hamerstuk, dat wilde presentator Ben Zonneveld graag weten.

In het tweede uur werd gesproken met Jack van Lieshout, centrum manager van Oss van de Stichting Centrum Management Oss om te horen of Zandvoort wellicht wat kan leren van Oss, hoe je een centrum managed. Wethouder Gert-Jan Bluijs en 3e loco-burgemeester lichtte hierna toe wat zijn plannen waren voor het Corona-fonds en de besteding van gelden hieruit. Als laatste kwam Theo v/d Laan aan het woord om te vertellen wat de status is van de Zandvoortse HEMA en hoe het gaat met de webshop. We ontdekten dat er nu een Zandvoortse gordijnstof is maar dat terzijde. Daarna was het wekelijkse programma alweer afgelopen en werden de interviews bewaard voor ons nageslacht.
De presentatie werd gedaan door Ben Zonneveld met dank aan de techniek die in handen was van Thomas de Jong.

Klik op een onderwerp hieronder en het interview start automatisch.

  1. Center Parcs wordt gerenoveerd, wat gaat er precies gebeuren? GMZ-2021-01-16-01 – Gast: Directeur Center Parcs Zandvoort, Alexander Peulen 12:29
  2. Wat vindt City Marketing van een platform voor Zandvoortse webshop GMZ-2021-01-16-02 – Gast: directeur City Marketing Lana Lemmens 10:08
  3. De recentelijk besproken punten in de commissie-vergaderingen GMZ-2021-01-16-03 – Gast: Fractie voorzitter PVV Zandvoort, Marco Deen 17:23
  4. Wat kunnen we leren van de gemeente Oss GMZ-2021-01-16-04 – Gast: centrum manager van Oss, Jack van Lieshout 11:45
  5. De suggesties voor het Corona-fonds GMZ-2021-01-16-05 – Gast: Wethouder Gert-Jan Bluijs 16:30
  6. Hoe gaat het met de HEMA Zandvoort en de webshop GMZ-2021-01-16-06 – Gast: directeur HEMA Zandvoort, Theo v/d Laan 13:31
Deel dit bericht!