ZANDVOORT – De uitzending op maandag de 1e van de 2e maand stond in het kader van de aankomende Valentijnsdag in het teken van de 2e letter van het alfabet,de B en de letter B van biseksualiteit uit de LHBTI. Er bestaat overigens een veel uitgebreidere duiding, LHBTIQAPC. Sommigen vinden dit teveel hokjes-denken en voor liefde en gender is geen hokje nodig, zeggen critici. Maar daar hebben we het nu niet over.

Als eerste werd Linda Duits geinterviewd. Linda is Sociaal Wetenschapper, onderzoeker, publicist en docent op het gebied van populaire cultuur en in het bijzonder op het vlak van gender-seksualiteit. Dat werd een interessant gesprek dus. Hierna was het de beurt aan de bisexuele schrijfster Dorien van Linge die een boek heeft geschreven, Feminist Fataal. Daarnaast schrijft ze voor de Volkskrant en volgt ze een studie Sociologie, Gender & Sexuality Studies. In het 2e uur werd er een interview in 2 delen gehouden met Joshua Zandberg van de Stichting Biplus.

Klink op een onderwerp hieronder en het interview start meteen


  1. Sociaal Wetenschapper, onderzoeker en publicist over sexualiteit binnen de regenboog-community RRZ-2021-02-01-01 – Gast: Linda Duits 10:45
  2. Interview met de bisexuele schrijfster van het boek Feminist Fataal RRZ-2021-02-01-02 – Gast: Dorien van Linge 9:59
  3. Deel 1 – Stichting Bi Plus RRZ-2021-02-01-03 – Gast: Joshua Zandberg 14:03
  4. Deel 2 – Stichting Bi Plus RRZ-2021-02-01-04 – Gast: Joshua Zandberg 18:08
Deel dit bericht!