Zandvoort – In deze uitzending kwamen weer actuele zaken aan bod; natuurlijk weer een tweetal gedichten van Marco Termes, aangrijpende gedichten die binnenkwamen als fragmentatie-bommen, rauw op je dak op een zonnige zaterdagmiddag. Daarna gaf Patrick Berg een update over het populair wordende “Schoonwandelen” en we verrasten hem met een lied van de Torres Blues Express – De Rommelruimrocker. En hierna was Marjan van Lierop van de organisatie MEE en De Weering aan de lijn om toe te lichten dat ook mensen met een beperking meedoen in de maatschappij.


In het tweede uur kwam Mevrouw Klaver van praktijk Klaver & Banning aan bod, volgens presentator Roy Dongen deed de naam hem denken aan een advocaten-kantoor maar het zijn de nieuwe huisartsen die de praktijk aan de Koninginneweg hebben overgenomen. Hierna was het de beurt aan Sander ten Bosch, de net benoemde ad-interim directeur van de stichting Zandvoort Beyond, die de side-events rondom the Grand Prix gaat coördineren. Als laatste zou Astrid v/d Veld in de uitzending komen maar die was ziek en dus werd Cor Draijer (ik dus) geïnterviewd over onder andere dat we bij Goedemorgen Zandvoort er nog wel wat mensen bij kunnen gebruiken voor o.a. presenteren, techniek (mengpaneel) en het editten van uitzendingen zodat ze op de website kunnen.
Veel luisterplezier naar de onderwerpen hieronder.

Klik op een onderwerp en het begint direct af te spelen.

  1. Gedicht 1 in de Maand van de Poëzie GMZ-2021-02-20-01 – Gast: Marco Termes 1:01
  2. Gedicht 2 in de Maand van de Poëzie GMZ-2021-02-20-02 – Gast: Marco Termes 1:57
  3. Update over het zogeheten “Schoonwandelen” in Zandvoort GMZ-2021-02-20-03 – Gast: Patrick Berg 14:38
  4. De vaccinatie’s komen eraan, hoe gaat dat in Zandvoort in zijn werk? GMZ-2021-02-20-04 – Gast: Persvoorlichter van de GGD, H. Grouwstra 8:12
  5. Organisatie Mee en de Wering: Ook mensen met een beperking doen mee GMZ-2021-02-20-05 – Gast: Marjan van Lierop 9:09
  6. Eindelijk mogen ook de huisartsen prikken. Over het hoe en waarom GMZ-2021-02-20-06 – Gast: Mevrouw Klaver van huisartsen-praktijk Klaver & Banning 15:19
  7. De net benoemde ad interim directeur van de Stichting Zandvoort Beyond, wie is dat en wat is zijn opdracht? GMZ-2021-02-20-07 – Gast: Sander ten Bosch 9:11
  8. Oproep voor medewerkers bij Goedemorgen Zandvoort GMZ-2021-02-20-08 – Gast: Cor Draijer 13:49
Deel dit bericht!