ZANDVOORT – In deze uitzending hadden we de burgemeester van Zandvoort, David Moolenburgh op bezoek in de studio, met inachtneming van de Corona-voorschriften. Alhoewel er een afstand was tussen presentator Ben Zonneveld en de burgemeester(…), werd het een warm en openhartig gesprek. Een dubbel gesprek werd het, daarvoor was voldoende tijd ingepland.

Nadat onze burgervader vertelde over onder andere de dilemma’s die hij heeft in Corona-tijd (hij had eigenlijk een muzikaal verzoekje, het nummer “Ghosttown” van The Specials, Adam Lambert, Cheap Trick, Madonna, of “Living in a Ghosttown” van The Rolling Stones om te benadrukken hoe hij zich regelmatig voelt zonder er ook maar iets aan te kunnen doen maar helaas, dat hadden we niet voorhanden) was het de beurt aan oud-raadslid en oud-voorzitter van vele organisaties en tevens ere-lid van de Koninklijke HFC, Eggie Poster.

In het tweede uur lichtte wethouder Gert-Jan Bluijs toe, wat de stand van zaken is met betrekking tot het Zandvoortse Corona Herstelplan en noemde een aantal ideeën, die waren ingediend door de inwoners en bedrijven van Zandvoort en de verschillende raadsfracties van de politieke partijen. De tweede gast in het tweede uur was de bekende Zandvoortse medicijnman cq. apotheker van de Zandvoortse Apotheek, de heer Hans Mulder die kwam toelichten hoe zijn nieuwe medicatie afhaalautomaat werk. We vonden van een andere service-apotheek een mooi filmpje, die u hier kunt bekijken. De werking is identiek. En als laatste vroegen we aan Leo Miezenbeek wat en of er nog iets is gebeurd met zijn ingediende plannen voor de rotonde op het Raadhuisplein en waarom de plannen waren ingediend. Want één ding moge duidelijk zijn, iedereen vindt de muziekkoepel in het midden van de rotonde hartstikke leuk maar het is wel een sta-in-de-weg voor een evenement. Door de nieuwe bebouwing moet er eigenlijk een nieuwe inrichting van het plein komen. Welnu, waarop wordt nu eigenlijk gewacht?

Klik op een onderwerp hieronder en het interview start meteen.

  1. Gesprek met de burgemeester van Zandvoort GMZ-2021-03-06-01 – Gast: Burgemeester David Moolenburg 24:33
  2. In de rubriek “Hoe is het nu met…” GMZ-2021-02-20-02 – Gast: Hr. Eggie Poster 14:34
  3. De status en voortgang van het Corona herstel-fonds GMZ-2021-02-20-03 – Gast: Wethouder Gert-Jan Bluijs 17:25
  4. Hoe werkt het nu met de medicijn-kluis? GMZ-2021-02-20-04 – Gast: Hans Mulder van de Zandvoortse Apotheek 8:27
  5. Wat is er gedaan met de plannen van Leo Miezenbeek over het Raadhuisplein en de rotonde? GMZ-2021-02-20-05 – Gast: Leo Miezenbeek 13:11
Deel dit bericht!