ZANDVOORT – De uitzending van zaterdag de 13e maart werd gepresenteerd door Irene de Jager, de redactie werd gedaan door Gert van Kuijk en de techniek en muziek werd verzorgd door Cor Draijer. Als eerste kwam onze oud-redacteur Gerrie Rutte vertellen over de laatste nieuwtjes bij Pluspunt.

Vervolgens kwam onze co-presentator Roy Dongen, die ook nog andere hobbies heeft, vertellen hoe we straks worden ontvangen bij de stemhokjes tijdens de landelijke verkiezingen. Als 3e persoon kwam Lana Lemmens van Marketing Zandvoort vertellen over de online Zoom-sessie cq borrel-show “Zoom in op Zandvoort” want we moeten toch wat in Corona-tijd. Na het nieuws en de reclame was het de beurt aan Hans Rubeling van De Notenwinkel van Zandvoort, voorheen C’est Bon. Hans sprak de historische woorden “Het is een tijd van komen en het is een tijd van gaan, en de tijd van gaan is nu gekomen”. Vervolgens kwam Rick de Haan ons bijpraten over hoe de Run voor KiKa Lente Fit er voor staat en waar KiKa ook alweer precies voor staan. Met Fred Paap, voorheen van Café Koper, oud-VVD raadslid en tegenwoordig pensionado, werden de gelederen gesloten in de rubriek “Hoe gaat het nu met…

Klik op een onderwerp hieronder en het interview wordt meteen gestart.

  1. De laatste nieuwtjes van Pluspunt GMZ-2021-03-13-01 – Gast: Gerrie Rutte 11:31
  2. Hoe gaat het met de ontvangst straks bij de stemhokjes tijdens de landelijke verkiezingen? GMZ-2021-03-13-02 – Gast: Roy Dongen 12:36
  3. Over de online borrelshow ‘Zoom in op Zandvoort’ op 27 maart GMZ-2021-03-13-03 – Gast: Lana Lemmens van Marketing Zandvoort 12:48
  4. De Notenwinkel, voorheen C’est Bon stopt er mee GMZ-2021-03-13-04 – Gast: Hans Rubeling 10:42
  5. Hoe gaat dit jaar de Run voor KiKa en waar staat kiKa voor? GMZ-2021-03-13-05 – Gast: Rick de Haan 13:50
  6. In de rubriek “Hoe gaat het met…” GMZ-2021-03-13-06 – Gast: Fred Paap, Pensionado 13:50
Deel dit bericht!