ZANDVOORT – De uitzending van 20 maart was weer een gevarieerde uitzending. Roy Dongen deed de presentatie en Jelmer Koper deed de techniek en had deze keer ook de muziek samengesteld.

Als eerste kwam Toos Bergen aan het woord. Na een lange stilte rondom haar persoon als één van de spreekbuizen van de Stichting Classic Concerts Zandvoort wilden we weten hoe het met haar ging. Na dit verhelderende gesprek kwam Leonie Kinds van Marketing & Communication van de Stadsschouwburg & Philharmonie Haarlem aan het woord om te vertellen over de nieuwe podcast van de Philharmonie. Als derde en laatste persoon in het 1e uur werd er gesproken met Marcel Elsjan of Wipper, tevens eigenaar van de World Sand Sculpting Academy (WSSA) die de nieuwe directeur is van het HDMZ Museum Zandvoort.

Het tweede uur begon met een terugblik op het verloop van de verkiezingen voor de Tweede Kamer in Zandvoort en Martijn Akkerman die de projectleider was bij de gemeente Zandvoort tijdens deze verkiezingen die in Corona-tijd toch wat aanpassing kreeg. Vervolgens kwam Alexander Peulen, General Manager bij Center Parcs Zandvoort trots vertellen dat het felbegeerde Certificaat Duurzaamheid was verkregen. Als laatste kwam Manon van Huik in de uitzending. Zij is werkbegeleider bij het buurtbedrijf “De Verbeelding Zandvoort” en jobcoach en teamcoördinator waar zeer diverse werkzaamheden worden gedaan zodat de mensen, de kandidaten, de gelegenheid krijgen om op eigen niveau weer mee te doen met de arbeidsmarkt.

Klik op een onderwerp uit de lijst beneden en het interview start meteen:

  1. In de rubriek: Hoe gaat het nu met… GMZ-2021-03-20-01 – Gast: Toos Bergen 16:27
  2. De podcast van de Philharmonie GMZ-2021-03-20-02 – Gast: Leonie Kinds 12:15
  3. De nieuwe directeur van het HDMZ GMZ-2021-03-20-03 – Gast: Marcel Elsjan 12:25
  4. Hoe zijn de verkiezingen van 2021 verlopen in Zandvoort voor de Tweede Kamer? GMZ-2021-03-20-04 – Gast: Martijn Akkerman 12:18
  5. Centerparcs heeft het felbegeerde Certificaat Duurzaamheid! GMZ-2021-03-20-05 – Gast: Alexander Peule 10:32
  6. We spraken vandaag over “De Verbeelding” GMZ-2021-03-20-06 – Gast: Manon van Huik 12:09
Deel dit bericht!