ZANDVOORT – De onderwerpen voor het programma Goedemorgen Zandvoort van deze dag, was weer de moeite waard om te beluisteren. De interviews werden gedaan door Irene de Jager en Pim Grooff deed de techniek. Door afwezigheid van Cor Draijer werd de muziek samengesteld door Jelmer Koper, waarvoor dank.

Als eerste kwam Marlies Goldenberg aan het woord. Zij is de PR-manager van de Keukenhof en die ligt in Corona-tijd op z’n rug. Juist in de lente is de Keukenhof op z’n mooist en daar is nu wat op gevonden door via internet een gratis virtuele tour aan te bieden, zodat iedereen kan genieten van al het moois wat daar te zien is. Na dit hoopvolle nieuws kwam Peter Tromp aan het woord om te vertellen over ondernemerszaken in Zandvoort, dat de vlag inmiddels halfstok begint te hangen en dat ook het Paas-seizoen als afgeschreven kan worden beschouwd. Niemand weet waar hij of zij aan toe is en dat is een slechte zaak. Als laatste gast in het eerste uur kwam Marieke Steutel, Maatschappelijk -en welzijnscoach bij MEE & de Wering, vertellen over de nieuwe website van het Sociaal Wijkteam Zandvoort.
De 4e gast in alweer het tweede uur was D66 wethouder Raymond van Haeften die kwam vertellen over het uiteindelijke akkoord met betrekking tot de Boulevard Paulus Loot. Na dit eveneens heuglijke nieuws, was het de beurt aan onze boswachter bij Waternet, Gerard Scholten, die kwam vertellen dat langzaamaan de lente zijn intrede doet in de Zandvoortse duinen. Als laatste mochten wij CDA-wethouder Gert-Jan Bluijs interviewen over het oplopende aantal uitkeringen en de daarmee gepaard gaande intrede van armoede in Zandvoort. Dit naar aanleiding van een artikel bij onze media-partner NH Nieuws:
Coronacrisis vooral grote klap voor Zandvoort: armoede neemt toe

Klik op een onderwerp hieronder en het interview begint meteen:

  1. De Keukenhof is virtueel gegaan GMZ-2021-03-27-01 – Gast: Marlies Goldenberg 14:16
  2. De ondernemers-zaken in Zandvoort GMZ-2021-03-27-02 – Gast: Peter Tromp 15:03
  3. Er is een nieuwe website van het Sociaal Wijkteam GMZ-2021-03-27-03 – Gast: Marieke Steutel 11:58
  4. De ontwikkeling met betrekking tot de Paulus Loot Boulevard GMZ-2021-03-27-04 – Gast: Wethouder Raymond van Haeften 14:50
  5. De lente is ingetreden in de Zandvoortse duinen GMZ-2021-03-27-05 – Gast: Duinwachter Gerard Scholten 13:29
  6. Het aantal mensen met een uitkering stijgt in Zandvoort GMZ-2021-03-27-06 – Gast: Wethouder Gert-Jan Bluijs 12:44
Deel dit bericht!