ZANDVOORT – Redacteur Gert van Kuijk had voor deze aflevering er een waar media-spectakel van gemaakt. De podcasten vlogen je om de oren en zelfs Zandvoort Inside was te gast in de studio. Maar dat waren niet de enige onderwerpen natuurlijk.

Als eerste kwam de uitgever van de Zandvoortse Courant, Gillis Kok, aan het woord om te vertellen dat naast het gedrukte woord er nu ook een gesproken woord gaat komen onder de naam Zandvoort Podcast en via de link kunt u meteen naar de nieuwe website waar alle podcasts op komen te staan. Als tweede kwam kwam pastoor Bart Putter, tevens kerkjurist en vicaris-generaal van Haarlem-Amsterdam, vertellen hoe Pasen in Corona-tijd wordt gevierd in de Katholieke Kerk, de St. Agatha parochie en mocht u facebook hebben, ook daar is de Agatha-parochie vertegenwoordigt. Uiteraard wilden we de Protestantse Kerk niet overslaan en dus vroegen we dominee Pieter Johannes (John) Vrijhof, hoe de paasviering daar gaat gebeuren. Ook de Protestantse Kerk is op facebook vertegenwoordigd.

In het 2e uur kwam ZFM oudgediende Roy van Buuringen vertellen hoe het gaat met Zandvoort Inside na een jaar en hoe het platform nu eigenlijk is ontstaan. Henk Keur oftewel Henk Pret, voormalig buitengewoon raadslid van Sociaal Zandvoort kwam in de rubriek “Hoe gaat het nu met…” vertellen hoe het met hem gaat en speciaal voor Goedemorgen Zandvoort maakte hij de tekening die hierboven staat en vertelde hij dat hij bijna iedere dag wel aan het tekening is. U kunt dat allemaal online bekijken op de website van Henk en het is beslist de moeite waard. Als laatste kwam Ger Loogman en ZFM oud-gediende Walter Sans vertellen over de Corona-wandelingen cq. de podcast van de gemeente Zandvoort. Er is nu 1 podcast en er komen er nog veel meer.

Klik op een onderwerp hieronder en het interview start meteen:

  1. Wat staat er te gebeuren met de Zandvoort Podcast? GMZ-2021-04-03-01 – Gast: Gillis Kok 14:08
  2. De Paasviering in de Katholieke Kerk in Corona-tijd GMZ-2021-04-03-02 – Gast: Pastoor Bart Putter 8:39
  3. De Paasviering in de Protestantse Kerk in Corona-tijd GMZ-2021-04-03-03 – Gast: Dominee John Vrijhof 8:25
  4. Zandvoort Inside bestaat 1 jaar GMZ-2021-04-03-04 – Gast: Roy van Buuringen 10:24
  5. In de rubriek “Hoe gaat het nu met…” GMZ-2021-04-03-05 – Gast: Henk Keur 17:06
  6. De Corona-wandelingen via de gemeentelijke Podcast GMZ-2021-04-03-06 – Gast: Ger Loogman en Walter Sans 14:31
Deel dit bericht!