ZANDVOORT – De uitzending en interviews kwamen deze week tot stand dankzij de volgende personen:
redactie: Gert-Jan Kuijk, presentatie en interviews: Irene de Jager, gast-presentators: Pim Groof en Marja Kop, studio-techniek: Pim Grooff, opmaak programma-blad en muziek-selectie en voorbereiding: Jelmer Koper, digitaal bewerken van de interviews: Pim Grooff, aanmaken bericht en playlist op de website: Cor Draijer. Dit mag ook wel eens gezegd worden omdat we als team er samen voor zorgen dat het programma tot stand kwam. Op deze pagina alleen de interviews, zodat het makkelijk is om met 1 klik te luisteren naar het interview. Een beetje een mini-podcast dus. En waar ging het deze week over?

Als eerste gast interviewden we Uschi Rietkerk, voormalig PvdA raadslid voor de PvdA want we wilden graag weten hoe het met haar goed. Het gaat prima met Uschi, ze werkt 3 dagen per week bij de GGD en over een paar jaar mag ze met pensioen. Als tweede gast kwam Sandra van der Gouw in de uitzending. Zij is manager bij EcoSol Effect, een organisatie die sinds 1990 staat voor maatwerk, betrokkenheid, talentontwikkeling, kennis en succes omdat het belangrijk is dat iedereen een kans krijgt om deel te nemen aan de maatschappij. Als derde en laatste gast in het 1e uur werd er gesproken met Hajo Valk, die traject-manager is bij Over Rood. Dit is een organisatie die ondernemers begeleidt naar een financieel gezonde toekomst. Dat werd een interessant gesprek omdat in deze corona-tijd veel ondernemers steeds verder in de schulden komen.

In het tweede uur werd gesproken met Luc Blok, directeur bij Luciano Ice Cream Factory. Want, er komen in Zandvoort 2 ijszaken bij. Waar dat is, wordt uitgelegd in het interview maar het staat ook al op de website van Luciano. Hierna kwam Danny Pieterse in de uitzending, hij is Coördinator bij Cool 2B Fit, een organisatie die werkt aan een gezonde leefstijl bij kinderen en hun ouders, met aandacht voor voldoende bewegen en gezonder eten. Als laatste onderwerp interviewden Pim Grooff en Marja Kop de huisarts Willem van de Tempel over de aankomende vaccinatie’s met het AstraZenica vaccin.

Klik op een onderwerp hieronder en het interview begint meteen.

  1. Hoe is het nu met…Uschi Rietkerk GMZ-2021-04-10-01 – Gast: Uschi Rietkerk 15:41
  2. Wat doet de organisatie Ecosol precies GMZ-2021-04-10-02 – Gast: Sandra v/d Gouw 12:19
  3. Wat doet de vereniging ‘Over Rood’ precies. GMZ-2021-04-10-03 – Gast: Hajo Valk 13:08
  4. Er komen twee nieuwe ijssalons in Zandvoort GMZ-2021-04-10-04 – Gast: Luc Blok 13:56
  5. Cool 2B fit is voor alle leeftijden GMZ-2021-04-10-05 – Gast: Danny Pieterse 12:12
  6. Over de inentingen met AstraZenica GMZ-2021-04-10-06 – Gast: Huisarts Willem van de Tempel 13:04
  7. Het complete 1e uur van de uitzending 10-04-2022 55:50
  8. Het complete 2e uur van de uitzending 10-04-2022 56:06
Deel dit bericht!