ZANDVOORT – Na even een paar weken afwezig te zijn geweest, hierbij weer een redactioneel artikel over de uitzending van afgelopen zaterdag, 26 juni 2021. Dit was tevens de laatste uitzending van 11:00-13:00 want met ingang van de eerste zaterdag van juli wordt er weer “teruggeschakeld” naar de uren 10:00-12:00 waardoor de naam van het programma “Goedemorgen Zandvoort” weer recht wordt aangedaan. Vanwege corona-maatregelen werd er tussen ieder gepresenteerd programma er een uur tussen de programma’s gezet zonder presentatie. Vanaf juli dus niet meer.

Deze uitzending werd gepresenteerd door Roy Dongen, de muziek werd samengesteld door Jelmer Koper en de techniek was in handen van Thomas de Jong. Als eerste waren in de studio aangeschoven de heren Mick Boskamp en Rob Spruyt die de Niek Meijer Vrijwilligersprijs 2021 als wisseltrofee voor een jaar ontvingen voor hun vrijwilligerswerkzaamheden bij Stichting Pluspunt Zandvoort. Mick Boskamp krijgt de prijs vanwege zijn inzet bij de Herstelgroep Verslaving en Rob Spruyt voor zijn bijdrage in de Depressie Steungroep. Als tweede onderwerp kwam de Voorzitter van de vereniging Zandvoort Tegen Geluidsoverlast Wegverkeer, Frans van der Meij in de uitzending om iets meer te vertellen over de vereniging die bestaat uit leden die een steeds groter wordende overlast ervaren door motorvoertuigen waaraan door gebruikers onwettig geknutseld is én door een toenemende agressieve rijstijl van weggebruikers. Het derde en laatste onderwerp in het 1e uur werd afgesloten met Wendy Moore die vertelde waarom zij ambassadeur is van Pride at the Beach.

In het tweede uur kwam D66-wethouder Raymond van Haeften toelichten hoe het nu zit met de bereikbaarheid van Zandvoort voor Zandvoorters tijdens het aankomende Formule 1 weekend. Op 22 juni heeft het Zandvoortse College van B&W aanvullende maatregelen genomen om de bereikbaarheid, leefbaarheid en veiligheid van Zandvoort tijdens de ‘Formula 1 Heineken Dutch GP 2021’ te garanderen. Suzanne Klaassen van Juttersgeluk kwam vertellen over de Plastic Soup Walk en wat dat nu precies is en met Janneke den Ouden, ondernemersmanager in Zandvoort werd het programma alweer afgesloten. Janneke kwam vertellen wat haar functie nu precies inhoudt.

Klik op een onderwerp hieronder, het interview begint meteen.

  1. De winnaars van de vrijwilligersprijs 2020 GMZ-2021-06-26-01 – Gasten: Mick Boskamp en Rob Spruyt 18:33
  2. Voorzitter van de vereniging Zandvoort Tegen Geluidsoverlast Wegverkeer GMZ-2021-06-26-02 – Gast: Frans van der Meij 12:53
  3. Over haar ambassadeurschap bij Pride at the Beach GMZ-2021-06-26-03 – Gast: Wendy Moore 7:53
  4. Over de toegankelijkheid van Zandvoort voor Zandvoorters tijdens de Formule 1 GMZ-2021-06-26-04 – Gast: Raymond van Haeften 13:20
  5. Over Juttersgeluk en de Plastic Walk GMZ-2021-06-26-05 – Gast: Suzanne Klaassen 13:11
  6. Ondernemersmanager in Zandvoort GMZ-2021-06-26-06 – Gast: Janneke den Ouden 12:13
  7. De volledige uitzending van het 1e uur 56:27
  8. De volledige uitzending van het 2e uur 56:36
Deel dit bericht!