ZANDVOORT – In deze uitzending, gepresenteerd door Roy Dongen en techneut Cor Draijer, kwam als eerste wethouder Raymond van Haeften aan het woord om toe te lichten wat er nu mis is gegaan met de verstrekte doorlaatbewijzen tijden het GP-weekend. Hierna was het de beurt aan PvdA fractie-voorzitter Maaike Koper om haar licht te laten schijnen op de mogelijke ophanden zijnde fusie tussen ‘Rood” en “Groen”. Meteen erna kwam Karim El Gebaly, fractie-voorzitter van Groen-Links om zijn licht te laten schijnen op een eventuele fusie tussen Groen-Links en de PvdA. We hebben het even opgezocht op internet wat er gebeurd, als de kleuren ROOD en GROEN worden gemengd:

Door het mengen van een primaire en een secundaire kleur (bijvoorbeeld rood en groen) of twee secundaire kleuren (bijvoorbeeld oranje en groen) krijg je een tertiaire kleur. Vooral als je secundaire kleuren mengt, krijg je meestal modderige kleuren zoals bruin, grijs en zwart.

Dus, we gaan het zien en horen binnenkort. Wordt het Partij vd RoodGroenen, Groen-Rood, Partij v/d Linkse Arbeid, kortom, het zal nog een hele klus worden om de juiste naam te vinden voor een dergelijke fusie-partij.

In het tweede uur kwam Ron Brouwer van café Laurel en Hardy aan het woord over eventuele activiteiten in en rondom zijn café. Rick de Haan kwam vertellen hoe het staat met KiKa en de KiKa-run en we hadden Martijn Hendriks in de studio uitgenodigd om eens te komen praten over zijn carriere bij de VVD, die nu eindig lijkt te zijn.

Klik op een onderwerp hieronder en het interview begint direct.

  1. Status update met betrekking tot de doorlaatbewijzen tijdens de GP GMZ-2021-08-28-01 – Gast: Wethouder Raymond van Haeften 16:51
  2. Over de mogelijke fusie van de PvdA met GroenLinks GMZ-2021-08-28-02 – Gast: Maaike Koper 9:46
  3. Over de mogelijke fusie van GroenLinks en de PvdA GMZ-2021-08-28-03 – Gast: Karim El Gebaly 13:01
  4. Gaat café Laurel & Hardy nog wat doen tijdens het GP-weekend? GMZ-2021-08-28-04 – Gast: Ron Brouwer 9:47
  5. Wat is KiKa ook al weer en komt er nog een KiKa-run in Zandvoort? GMZ-2021-08-28-05 – Gast: Rick de Haan 11:11
  6. Wat zijn de plannen van Martijn Hendriks voor de toekomst? GMZ-2021-08-28-06 – Gast: Martijn Hendriks 14:14
  7. De volledige uitzending van het 1e uur Goedemorgen Zandvoort 28-08-2021 56:58
  8. De volledige uitzending van het 2e uur Goedemorgen Zandvoort 28-08-2021 56:13

Deel dit bericht!