ZANDVOORT – De uitzending van deze week stond weer bol van de nieuwtjes en een beetje politiek want wij hebben gemerkt dat politiek de luistercijfers tot ongekende hoogten doet stijgen. We waren een beetje van slag, we wisten net een paar dagen dat onze hoofdredacteur Gert van Kuijk er nooit meer bij zou zijn.

Deze afbeelding heeft een leeg alt-attribuut; de bestandsnaam is GMZ-2022-02-11-mannetjezandvoort.jpg
Mannetje Zandvoort: populair bij toeristen. Foto: Mark Clarke

Als eerste brachten we het nieuws dat er bij het museum een beeldentuin was gekomen. Maar dat bleek niet zo te zijn, het was een beeldententoonstelling en Hilly Jansen kwam aan de telefoon om daar uitleg over te geven. Vernoemenswaardig is de facebookpagina van wijlen Jan van der Meer over het mannetje van Zandvoort. Al jaren worden daar foto’s verzameld van het oude vissersmannetje die uitkijkt over zee. Maar er zijn nog veel meer mooie beelden in Zandvoort. Op de website van het Zandvoorts Museum kunt u een te lopen wandeling downloaden langs alle mooie buiten-beelden in Zandvoort. Hierna was het de beurt aan Dick Hulsebosch, voorzitter van Ondernemers Belangen Zandvoort, die kwam vertellen dat er een economisch debat aan zit te komen en wat daarvan de bedoeling is. Als laatste gasten in het 1e uur was de kersverse nieuwe politieke partij Jong Zandvoort te gast in de studio en Jerry Kramer en Kim Goransson kwamen vertellen wie er allemaal bij deze nieuwe partij op de kieslijst staat.

In het tweede uur kwam Lenna van den Haak vertellen over haar nieuwe platform Intiem Zijn. Het verhaal hoe zij gekomen is tot dit platform is aangrijpend en u kunt hier er meer over lezen. Zeer moedig van haar om hiermee naar buiten te treden, het is niet een onderwerp waar je ‘zomaar’ over begint. Na dit onderwerp was het de beurt aan Camilla Waelen die kwam vertellen over het Breinplein, de nieuwe naam voor het Alzheimer Café in Zandvoort. Als laatste gast kwam CDA-wethouder Gert-Jan Bluijs hoe het mogelijk was dat er flats van het Santfort project in Noord, tegenover de brandweerkazerne in de (door)verkoop zijn gekomen en een aantal in de dure verhuur door want dat vinden we natuurlijk een vreemde zaak en was niet de bedoeling.

Appertementen “Santfort” direct in de (door)verkoop

Klik op een onderwerp uit de lijst hieronder, het interview begint meteen.

  1. Beeldentuin in het Zandvoort Museum GMZ-2022-01-29-01 – Gast: Hilly Jansen 8:37
  2. De voorzitter Ondernemers Belangen Zandvoort over het aankomende economische debat GMZ-2022-01-29-02 – Gast: Dick Hulzebosch 7:48
  3. Over de kieslijst van Jong Zandvoort GMZ-2022-01-29-03 – Gast: Jerry Kramer + Kim Goransson 13:21
  4. Over het nieuwe platform Intiem Zijn: Jouw eerste stap naar meer intimiteit in je leven GMZ-2022-01-29-04 – Gast: Lenna van den Haak 17:44
  5. Breinplein, de nieuwe naam voor het Alzheimer Trefpunt cq het Alzheimer café GMZ-2022-01-29-05 – Gast: Camilla Waelen 7:47
  6. Flats Santfort in Noord nu al in de (door)verkoop, hoe kan dit? GMZ-2022-01-29-06 – Gast: Wethouder Gert-Jan Bluijs 14:22
  7. De volledige uitzending van het 1e uur GMZ-2021-01-29 57:10
  8. De volledige uitzending van het 2e uur GMZ-2021-01-29 57:27
Deel dit bericht!