ZANDVOORT – Dit keer is onze gast in “De Krochten, een zoektocht naar de wortels van de Nederrock” Joshua Baumgarten, stand-up dichter, entrepreneur, muzikant van the Irrational Library, organisator en bovenal cultureel aanjager in het Haarlemse. Joshua komt straight from Harlem, maar zijn roots liggen New York USA. Toch is hij al jaren een bekend gezicht in de binnenstad van Haarlem en daar o.a. bekend als stadsdichter en speaker in het patronaat.
Bovenal is Joshua een enthousiaste verteller met mooie verhalen over zijn rijke en gevarieerde leven en natuurlijk over zijn muziek.

Kortom we gaan vanavond een interessante culturele reis maken met onze gast Joshua waar bij we op zoek gaan naar zijn jeugd in New York, zijn eerste kennismaking met muziek, zijn omzwervingen, zijn activiteiten in Nederland en met name in zijn Hometown.

Playlists van ZFM Radioprogramma “De Krochten”.

Als aanvulling op de programma’s hebben wij Spotify playlists gemaakt van de nummers die gespeeld zijn in het programma aangevuld met favorieten van onze gast.

De playlist van deze uitzending kan je vinden op Spotify: “De Krochten Joshua Baumgarten”

Klik op 1 van de twee interview-uren hieronder, het kan een paar seconden duren in verband met het bufferen van de stream.

  1. Aflevering 20, 1e uur: Joshua Baumgarten Stand-up dichter, entrepreneur, muzikant van the Irrational Library 1:00:58
  2. Aflevering 20, 2e uur: Joshua Baumgarten Stand-up dichter, entrepreneur, muzikant van the Irrational Library 1:02:56
Deel dit bericht!