De uitzending van Goedemorgen Zandvoort van 21 mei werd mogelijk gemaakt door onze redactie-tijger Gerrie Rutte die weer haar ontzettende best heeft gedaan om er een leuke en gevarieerde uitzending van te maken. De presentatie was in handen van Ben Zonneveld, de techniek werd gedaan door Isabel Göransson en de muziek was uitgezocht door Jelmer Koper vanwege werkzaamheden buiten het koninkrijk van Cor Draijer.

Als eerste kwamen Edwin Sibbel en John Zwiers vertellen over `Wereldse smaken`, een nieuw driedaags culinair en cultureel festival wat gehouden wordt op het Gasthuisplein van 1 t/m 3 juli. Voor het laatste nieuws omtrent dit festival kunt u de facebook-pagina hier bekijken of de website van Wereldse Smaken bezoeken.

Als tweede onderwerp waren de winnaars van het jeugddebat te gast in de studio. Dani Blom en Noor Verheij waren niet op hun mondje gevallen en deden hun verhaal over het jeugddebat voor de ZFM-microfoon. Wilt u dit debat bekijken, dan kunt u dat hier doen op de website van de gemeente Zandvoort.

Deze afbeelding heeft een leeg alt-attribuut; de bestandsnaam is schuldhulpmaatje-logo.png

Als laatste onderwerp in het 1e uur, spraken wij met Karen van de Weijer van Stichting Schuldhulpmaatje, wat doet deze stichting precies en hoe kunt u daar terecht.

In het tweede uur werd er gepraat met Jitte de Vries, buitengewoon Raadslid voor D66. Als 2e onderwerp in het 2e uur, kwam Lars Vreugdenhil, organisator van de Spartan Run, uitgebreidt vertellen over zijn passie en wat er precies gedaan gaat worden tijdens deze inmiddels gehouden Spartan Run. Als laatste gast kwam Danny Slager vertellen over het vernieuwde wijkteam van de politie Zandvoort en dat zij klaar zijn voor het komende zomerseizoen.

Klik op een onderwerp uit de lijst en het interview zal meteen beginnen. Ook kunt u de complete uitzending beluisteren, deze staat onderaan de lijst. Wilt u zelf het interview downloaden, dan kunt u dit hier doen

  1. Over “Wereldse smaken”, een nieuw driedaags culinair en cultureel festival GMZ-2022-05-21-01 – Gasten: Edwin Sibbel en John Zwiers 9:36
  2. De winnaars van het Jeugddebat GMZ-2022-05-21-02 – Gasten: Dani Blom en Noor Verheij 19:36
  3. Over de Stichting Schuldhulpmaatje GMZ-2022-05-21-03 – Gast: Karen van de Weijer 11:18
  4. Buitengewoon raadslid voor D66 stelt zich voor GMZ-2022-05-21-04 – Gast: Jitte de Vries 10:36
  5. De organisator van de Spartan Run op 28 en 29 mei GMZ-2022-05-21-05 – Gast: Lars Vreugdenhil 16:06
  6. Het vernieuwde wijkteam politie Zandvoort is klaar voor het zomerseizoen GMZ-2022-05-21-06 – Gast: Danny Slager 14:54
  7. 1e uur Goedemorgen Zandvoort 21-05-2022 56:29
  8. 2e uur Goedemorgen Zandvoort 21-05-2022 57:27
Deel dit bericht!