Zandvoort – De uitzending van 23 juli was weer een gevarieerde uitzending en deze keer samengesteld door onze nieuwe redacteur Hans Botman die er weer een lekker vol programma van had gemaakt. De presentatie werd gedaan door Ben Zonneveld en onze nieuwe presentator bij Goedemorgen Zandvoort, Ger Loogman en de techniek, muziek en voor-montage werd door Cor Draijer verzorgd.

Als eerste kwam Yorrick Puts vertellen over zijn nieuwe hotel, het Hotel Paradis Amsterdam Beach in de Paradijsweg. Hierna was het de beurt aan Peter Bruining van de Golfclub en Teun Vastenhouw van de Jeu de Boules en de problemen die zij ondervinden met het betaald parkeren op Duintjesveld. Met de bewonersregeling is het nu alleen maar toegestaan om maximaal 2 uur gratis te parkeren. En hierdoor gaan toch veel sporters sneller naar huis en blijven niet langer als nodig is. Hierna kwam Renzo Ruijs in de uitzending vertellen wat de opbrengst was geworden van zij gesponsorde deelname aan de Nijmeegse 4-daagse die dit jaar een 3-daagse was vanwege het warme weer. Als laatste in het 1e uur kwam kunstenares Donna Corbani vertellen over het krijt-festival wat die middag van start ging.

In het tweede uur maakten we kennis met de kersversie OPZ-wethouder Peter Kramer. Ronald Hueskens was hierna aan het woord en vertelde over het programma tijden het Pride at the Beach gebeuren. Als één na laatste kwam Robert van Overdijk van het Circuit vertellen over wat er bij komt kijken tijdens de opbouw van het circuit voor de Grand Prix van Nederland en als laatste kwam Ernst Brokmeier vertellen over de enorme drukte die de reddingsbrigade de afgelopen week meemaakte.

Klik op een onderwerp hieronder en het interview begint meteen. Veel luisterplezier!

  1. Over het nieuwe hotel Paradis Amsterdam Beach GMZ-2022-07-23-01 – Gast: Yorrick Puts 6:07
  2. Over de strijd tegen het betaald parkeren bij de sportclubs op Duintjesveld GMZ-2022-07-23-02 – Gasten: Teun Vastenhouw en Peter Bruining 14:10
  3. Liep de Nijmeegse 4-daagse voor het goede doel: Het Nieuw Unicum GMZ-2022-07-23-03 – Gast: Renzo Ruijs 6:58
  4. Over het KrijtKunstFestival GMZ-2022-07-23-04 – Gast: Donna Corbani 5:34
  5. Even voorstellen: De nieuwe wethouder voor de OPZ GMZ-2022-07-23-05 – Gast: Peter Kramer 12:26
  6. Over het programma tijdens de Pride at the beach GMZ-2022-07-23-06 – Gast: Ronald Hueskens 12:22
  7. Hoe gaat het met de opbouw voor het GP-weekend op het circuit? GMZ-2022-07-23-07 – Gast: Robert van Overdijk 8:39
  8. Terugblik op de afgelopen week bij de Reddingsbrigade GMZ-2022-07-23-08 – Gast: Ernst Brokmeier 6:13
  9. Het complete 1e uur van de uitzending 57:00
  10. Het complete 2e uur van de uitzending 57:29
Deel dit bericht!