Dit keer is onze gast in “De Krochten, een zoektocht naar de wortels van de Nederrock”, Theo van Scherpenseel, beter bekend als Specs Hildebrand. Specs is al meer dan 50 jaar singer / songwriter en vermengt op een heel soepele manier Americana met Tex-Mex, Country en Folk.

Hij heeft met vele groten uit de muziekwereld gespeeld zoals Piet Veerman, Jan Akkerman en Rudy Bennett. Met Rudy Bennett trad Specs op in verschillende theatershows. Ook gaan ze binnenkort als de Motions, weer muziek maken en uitbrengen.

Specs zegt over zichzelf  “Ondanks dat ik de zeventig inmiddels heb aangetikt en al ruim vijftig jaar in het vak zit, schuilt er nog altijd een jongetje in me dat niets liever doet dan muziek maken. En bij leven en welzijn zal ik dat zo lang mogelijk blijven doen.”

Kortom, het wordt weer een interessante muziekreis maken door de Krochten van de Nederrock met ons gast Specs Hildebrand.

Playlists van ZFM Radioprogramma “De Krochten”.

Als aanvulling op de programma’s hebben wij Spotify playlists gemaakt van de nummers die gespeeld zijn in het programma aangevuld met favorieten van onze gast. De playlist van deze uitzending kan je vinden op Spotify: “De Krochten Specs Hildebrand”

Noot: Helaas staan niet alle songs van Specs op Spotify.

Klik op 1 van de 2 bestanden hieronder en het interview zal beginnen.

  1. De Krochten aflevering 21, 1e uur: Specs Hildebrand 60:43
  2. De Krochten aflevering 21, 2e uur: Specs Hildebrand 60:01
Specs Hildebrand
Deel dit bericht!