Bertus Borgers achter de ZFM-microfoon.

In deze uitzending van de Krochten praten we met Bertus Borgers: één van de pioniers in de Nederlandse rockmuziek met o.a. zijn bands Mr. Albert Show en Sweet d’Buster, samenwerking met Robert-Jan Stips, schrijver van de Herman Brood hit ‘Still believe’, lid van de band van Raymond van het Groenewoud en als saxofonist bij o.a. Golden Earring en alweer Herman Brood. Maar ook medeoprichter van de Rock academie en schrijver van verschillende boeken. Een bewogen leven en een groot muzikaal oeuvre waar we samen met Bertus uitgebreid op in zullen gaan.

Playlists van ZFM Radioprogramma “De Krochten”.
Als aanvulling op de programma’s hebben wij Spotify playlists gemaakt van de nummers die gespeeld zijn in het programma aangevuld met favorieten van onze gast.
De playlist van deze uitzending (plus veel andere relevante nummers) kan je vinden op Spotify: “De Krochten Bertus Borgers”.

Klik op 1 van de 2 bestanden hieronder om te luisteren.

  1. Bertus Borgers deel 1 60:30
  2. Bertus Borgers deel 2 59:55
Deel dit bericht!