In deze uitzending ontvangen we niet één maar twee iconen uit de vaderlandse rockgeschiedenis.

Namelijk gitarist Frank Stein, bekend als lid van de Speedtwins, maar hij heeft ook gespeeld in en met the Softies, the Helmettes, Filth en de band van Captain Sensible (ooit lid van the Damned, één van de grondleggers van de punkmuziek eind jaren 70). Op dit ogenblik brengt Frank muziek uit onder naam FrankNstein waarin hij vaak nauw samenwerkt met een andere gewaardeerde gast & bekende muzikant die reeds eerder voor onze microfoon plaats nam: Dirk Polak, bekend van de band Mecano.


We gaan beide heren, maar met name Frank, aan de tand voelen over hun muzikale historie, invloeden en roots. Dus ben je benieuwd naar de verhalen van Frank en Dirk, luister dan naar deze uitzending van De Krochten.

Playlists van ZFM Radioprogramma “De Krochten”. Als aanvulling op de programma’s hebben wij Spotify playlists gemaakt van de nummers die gespeeld zijn in het programma aangevuld met favorieten van onze gast.
De meeste nummers (plus  andere relevante nummers) uit deze aflevering kan je vinden op de Spotify playlist: “De Krochten Frank Stein”.

Klik op 1 van de twee bestanden hieronder om te luisteren

  1. Frank Stein deel 1 59:12
  2. Frank Stein deel 2 59:50
Deel dit bericht!