Iedere derde donderdag van de maand tussen 20:00 en 22:00 uur op Alternative FM een lichtje in de duisternis die de nasleep van de coronacrisis met zich meebrengt: 3voor12 Noord-Holland maakt (weer) radio!

In samenwerking met Alternative FM (onderdeel van ZFM Zandvoort) luister je sinds augustus iedere derde donderdag van de maand tussen 20:00 en 22:00 uur naar 3voor12 NH Vloedgolf.

Wat kun je verwachten? Een vloedgolf aan lokaal muzieknieuws, radioversies van de 3voor12-rubrieken (waaronder DNA), telefonische interviews en natuurlijk vooral muziek van Noord-Hollandse bodem!

Livemuziek zal vanwege corona de komende tijd nog niet mogelijk zijn, maar pakken we uiteraard graag op zodra het weer kan.

Ideeën of onderwerpen die je in een volgende uitzending graag zou willen terug horen? Mail ons: 3voor12noordholland@gmail.com o.v.v. ‘3voor12NH Vloedgolf’.

De presentatoren zijn Miranda Huibers ten Cate (fotograaf 3voor12 Noord-Holland en in het verleden ook radiohost voor 3voor12 Noord-Holland), Jaap Koper (ZFM Zandvoort/Alternative FM) en Demi van den Wollenberg (hoofdredacteur 3voor12 Noord-Holland).