Menu

106.9 fm | Kabel 104.5 fm

Muziekboulevard live

Op Donderdagmiddag tussen 14.00 en 16.00 uur kunnen de oudere jongeren en ieder ander die van goede muziek houdt zich laten verwennen door Bart van der Meer.
Hij neemt u mee naar lang vervlogen tijden en draait muziek uit 4 voorbije decennia. De jaren 50, 60, 70 en 80 komen voorbij. Giganten van hits, One Hit Wonders, Instrumentaal werk, juwelen van LP Tracks, alles komt voorbij. Van artiesten uit die decennia komt het huidige werk ook voorbij.
Een vast onderdeel is de muziek van Cliff Richard en the Shadows. Zowel als soloartiesten en als groep scoren zij al meer dan 50 jaar hits. Cliff is de enige zanger ter wereld die nummer 1 hits heeft gehad in 5 opeenvolgende decennia. De moeite waard om deze geweldige zanger te volgen. En de Shadows hebben al 52 jaar dezelfde bezetting met Hank, Bruce en Brian. Luisteren dus.
Van 16.00 tot 18.00 uur Regionieuws in De Muziekboulevard Live.
Dit wordt samengesteld en gepresenteerd door Hans Wassenaar.
Regionieuws bestaat uit berichten, nieuws en informatie over Kunst, Cultuur en Evenementen uit de gemeenten rond Zandvoort.
En om 17.30 uur is er het weerbericht voor het komende weekend.
De nieuwsitems worden gelardeerd met gevarieerde muziek uit heden en verleden en hierbij wordt de Nederlandstalige muziek zeker niet vergeten.
Mocht je een verzoeknummer willen aanvragen dan kun je dat doen via onze Facebook pagina: ZFM Muziekboulevard live.

ZFM Zandvoort

Studio
Tolweg 10A
023 5730393
Correspondentieadres
ZFM Zandvoort
Postbus 436
2040 AK Zandvoort
Mail de redactie