Benno Veugen

Hectiek, stress en drukte bepalen het tijdsbeeld. Drukte in je hoofd, drukte op je werk, drukte in je omgeving. Het is tijd voor ontspanning. Tijd voor muziek. Droom weg bij de inspirerende klanken van muziek waar jij je goed bij voelt en muziek die bij je past.
Droom weg op een ontdekkingsreis door de New Age tijd met muziek die je helpt te ontspannen en muziek die je langzaam meeneemt naar een tijd waarin harmonie en passie centraal staan.

Peaceful Radio brengt je ontspanning en neemt je mee naar verre oorden. Laat je even in extase brengen door dynamische en ritmische tonen of kom juist tot rust bij de serene melodieën van oorspronkelijke oer-geluiden uit de natuur. Geluiden die we soms vergeten lijken te zijn. New Age muziek haalt ze terug en zonder dat je het wilt laat Peaceful Radio je dansen op harmonieuze klanken die een positieve uitwerking lijken te hebben op je gemoedstoestand.

Daarom is New Age muziek niet alleen een soort therapeutisch hulpmiddel, maar ook gewoon fijn om naar te luisteren omdat je je goed voelt en de hectiek van je schouders voelt glijden. Misschien voor jou nog onbekend, maar voor anderen al jaren een onuitputtelijke inspiratiebron.

Benno Veugen is de samensteller en presentator van Peaceful Radio. Dit wordt uitgezonden op dinsdag van 22.00-24.00

Peaceful Radio heeft ook een eigen website:  https://www.peacefulradio.info/